Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشگاه فرهنگیان استان فارس پیرو ثبت مطالبه برخی از دانشجویان این دانشگاه در سامانه فارس من گفت: مجتمع آموزشی این دانشگاه در بلوار حسینی‌الهاشمی، شش سال دیگر درصورت تأمین هزینه و کار شبانه‌روزی به بهره‌برداری می‌رسد.

به گزارش خبرگزاری فارس از شیراز، پیرو ثبت مطالبه برخی از دانشجویان دانشگاه فرهنگیان شهید مطهری واقع در آب باریک، در سامانه فارس من مبنی بر انتقال این دانشگاه به مرکز شهر شیراز به دلیل وجود مشکلات مختلف، این موضوع  در دستور کار خبرگزاری فارس در استان فارس قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس دانشگاه فرهنگیان استان فارس در گفت‌وگو با خبرگزاری فارس بر ضرورت تجمیع محیط‌های آموزشی دانشگاه فرهنگیان تاکید و این را از برنامه‌های اصلی دانشگاه عنوان کرد.

حسین افلاکی‌فرد با اشاره به لزوم صبوری دانشجویانی که با اراده شخصی خود این دانشگاه را جهت تحصیل انتخاب کرده‌اند، اظهار داشت: هر یک از دانشجویانی که وارد این دانشگاه شده یا می‌شوند خود با آگاهی نسبت به شرایط این دانشگاه،آن را برای چهار سال تحصیلی انتخاب کرده‌اند! لذا باید صبوری‌پیشه کنند ضمن اینکه طبق برنامه‌ریزی‌های ما و اجرای طرح ۲+۲، دانشجویان دو سال را در این مکان تحصیل کرده و دوسال دوم را به شیراز منتقل می‌شوند تا زمانی که مجتمع دانشگاهی مدنظر ما در بلوار حسینی الهاشمی ساخته شود.

افلاکی فرد با تاکید بر اینکه از سال گذشته تاکنون که وی مدیریت این دانشگاه را بر عهده گرفته، اقدامات متفاوتی در راستای رنگ‌آمیزی کلاس‌ها، نو کردن تخت، فرش، تشک و دیگر موارد انجام شده است، گفت: موارد مطرح شده از سوی فرد یا افرادی که این موضوعات را مطرح کرده‌اند، مواردی قدیمی است که بسیاری از آنها مرتفع شده است و امروز وجود ندارد.

مواردی نظیر مجاورت با پالایشگاه و بوی گاز و مشکلات تنفسی، مشکلات آب ناسالم، دوری راه از مرکز شهر و مشکلات ایاب و ذهاب، خطرناک بودن راه به دلیل بزرگراه شیراز مرودشت، دوری از امکانات آموزشی، فرهنگی و ورزشی شهر، عدم وجود وسایل سرمایشی و گرمایشی مناسب، نبود امکانات رفاهی و معیشتی مناسب همچون فروشگاه مواد غذایی و بهداشتی و نظایر آن، وجود حیوانات درنده، فرسودگی و قدیمی بودن بافت دانشگاه، نبود رشد فرهنگی و اجتماعی به دلیل نبودن در بافت اجتماعی، نداشتن استفاده از شرایط مطلوب حضور در بازدیدها و کارورزی، کمبود حضور پزشک و امکانات پزشکی و عدم دسترسی به اورژانس در مواقع اضطراری، نداشتن وجود انگیزه و بهداشت روان از جمله موارد مطرح شده مربوط به دانشگاه فرهنگیان در سامانه فارس من است.

رئیس دانشگاه فرهنگیان فارس دراین باره توضیح داد: اکثر این موارد پیگیری و حل شده‌اند و حتی بروز شدن تکنولوژی پالایشگاه موجب رفع بوی گاز نیز شده است، بنابراین ذکر این موارد آن هم در زمان کنونی کم‌لطفی است.

افلاکی فرد با تاکید بر این که این دانشگاه در حال حاضر با مساحت ۵۴ هکتار، ۸۰۰ دانشجو دارد و در سال تحصیلی پیش رو تعداد دانشجویانش به هزار نفر هم می‌رسد، گفت: ما منکر فضای کم و مسائل و مشکلات موجود نیستیم اما همه تلاشمان را جهت بهبود فضا و کیفیت اموزشی به کار بسته‌ایم تا دانشجویانی که به خواست خود به این دانشگاه آمده‌اند راحت‌تر بتوانند این چهار سال را سپری کنند؛ ضمن اینکه زمینی در بلوار حسینی الهاشمی به مساحت ۲۰ هکتار آماده شده است و نیاز به اعتباری هزار میلیارد تومانی دارد تا بتوان یک مجتمع آموزشی با همه امکانات دانشگاهی شامل خوابگاه، فضای سبز و دیگر امکانات مورد نیاز را تهیه کرد.

این مقام دانشگاهی با اشاره به اینکه در صورت تامین هزینه و کار شبانه‌روزی این پروژه 5-6 سال دیگر به سرانجام می‌رسد، افزود: به دنبال این هستیم که دانشگاه آب باریک در مجاورت پالایشگاه را به وزارت نفت فروخته و از درآمد حاصل از آن، در ساخت مجتمع آموزشی مذکور در شیراز استفاده کنیم.

رئیس دانشگاه فرهنگیان با بیان اینکه ما نیز مشتاق تجمیع محیط اموزشی و مدیریت راحت‌تر و بهتر در یک مکان مشخص هستیم، گفت: یا باید این امر را بپدیریم که با توجه به شرایط موجود دانشجو نپذیریم و یا باید با شرایط فعلی کناربیاییم؛ چراکه اگر دانشجو نپذیریم که با توجه به کمبود شدید معلم در کشور این امرامکان‌پذیر نیست و اگر هم دانشجو می‌پذیریم پس باید با شرایط کنار بیاییم تا طبق برنامه‌ریزی‌های تعیین شده در جهت رفع مشکلات موجود، اوضاع بهتری را در سال‌های آتی شاهد باشیم.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: فارس من دانشگاه فرهنگیان رئیس دانشگاه فرهنگیان فارس من

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۸۵۹۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زورخانه پولاد هرچه زودتر ثبت ملی شود

ایسنا/فارس رئیس هیئت ورزش پهلوانی و زورخانه‌ای استان فارس می گوید: اگر زورخانه پولاد به عنوان قدیمی‌ترین زورخانه کشور ثبت ملی شود، دیگر تهدیدی مثل تغییر کاربری شامل آن نخواهد شد.

سید حسن حسینی در گفت و گو با خبرنگار ایسنا با بیان اینکه زورخانه پولاد قدیمی‌ترین زورخانه جنوب کشور است، گفت: در سال ۱۳۹۸ مالک شخصی که ۳ دُنگ آن را در اختیار دارد، مراجعه کرد و این زورخانه را در اختیار گرفت.

وی افزود: مالک شخصی قصد تغییر کاربری مجموعه را داشت اما با پیگیری روسای قبلی هیئت‌های شیراز و فارس، این اتفاق نیفتاد و از زمانی که ما مسئولیت را به عهده گرفتیم هم از طریق اداره میراث فرهنگی، شورای شهر و استانداری پیگیری کردیم تا این تغییر کاربری رخ ندهد.

حسینی با بیان اینکه هنوز این زورخانه ثبت یونسکو نشده اما اجازه تغییر کاربری هم به آن داده نشده است، گفت: از آنجایی که این زورخانه در بافت تاریخی شیراز واقع شده است، مالک شخصی به دنبال این است که آن را به فضایی تجاری مثل سفره‌خانه سنتی تغییر دهد. بنابراین از مدیرکل میراث فرهنگی استان که همواره هم پای کار هستند خواهش می‌کنیم که این میراث ناملموس که جزو فرهنگ تاریخی استان ماست را ثبت کنند.

وی با اشاره به اینکه خانه‌هایی در بافت تاریخی شیراز با قدمت ۷۰ و ۸۰ ساله داریم که چون ثبت ملی شده‌اند، خطر تغییر کاربری هم تهدیدشان نمی‌کند، گفت: زورخانه پولاد حدود ۲۰۰ سال قدمت دارد و جزو ۵ زورخانه قدیمی کشور است، پس باید با جدیت تمام در حفظ آن بکوشیم.

متولی ورزش زورخانه‌ای استان فارس با بیان اینکه در سطح شیراز ۲۶ و در استان فارس ۸۴ زورخانه وجود دارد، گفت: ۸ زورخانه نیاز به بازسازی دارند و برای ۱۷ زورخانه نیز جانمایی صورت گرفته و قرار است ساخته شوند.

حسینی با اشاره به اینکه هیئت پهلوانی و زورخانه‌ای فاقد درآمد است، گفت: با توجه به اینکه خودم در رشته‌های متفاوت رزمی کار کرده‌ام  و حالا چندسالی است که در ورزش زورخانه‌ای خادمی می‌کنم، می‌دانم که در تمامی رشته‌ها درآمد زایی وجود دارد ولی در زورخانه‌های ما ورزشکاران هیچ شهریه‌ای پرداخت نمی‌کنند که این یکی از دشواری‌های ما در زمینه درآمدزایی است.

وی با اشاره به اینکه ورزش زورخانه‌ای تنها ورزش ایرانی است که در یونسکو ثبت شده است، گفت: هر کشوری، هنر رزمی و ورزش رزمی قدیمی خودش را در یونسکو ثبت کرده است و چیزهایی که در یونسکو ثبت می‌شوند، به نوعی در ارتقای فرهنگ بشریت نقش داشته‌اند.

حسینی در پایان گفت: این ورزش جزو فرهنگ ناملموس ما و فرهنگ معنوی دنیاست. حالا تفاهم‌نامه‌ای را در حال پیگیری هستیم و با مدیرکل میراث فرهنگی هم هماهنگ کرده‌ایم که زورخانه پولاد به یکی از مقاصد گردشگری گردشگران داخلی و خارجی تبدیل شود تا هم درآمدزایی داشته باشد و هم گردشگران با میراث فرهنگی ناملموس ما آشنا شوند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • هدف‌گذاری برای ارتقای سیستم آموزشی/ معلمان درصدر حل مسائل هستند
  • سفر یک روزه معاون وزیر علوم به استان فارس
  • ‌اعلام برنامه‌های دهه کرامت در فارس
  • وعده اژه ای برای حل مشکلات صندوق ذخیره فرهنگیان
  • اجرای ۵۰۰ عنوان برنامه در ایام دهه کرامت در استان فارس
  • امیدواری وزیر بهداشت به افزایش پرداختی رزیدنت‌ها
  • همه چیز مهیای رقابت بین نامزدهای ۲ حوزه انتخابیه مجلس در فارس است
  • آینده مبهم فدریکو کیه زا؛ نیم‌نگاه رم، امیدواری یوونتوس
  • زورخانه پولاد هرچه زودتر ثبت ملی شود
  • فارس قهرمان راگبی جوانان کشور شد