Web Analytics Made Easy - Statcounter

برگزیدگان بخش های مختلف مرحله نهایی سی و دومین جشنواره ملی قرآن و عترت معرفی و تقدیر شدند.

برگزیدگان بخش های مختلف مرحله نهایی سی و دومین جشنواره ملی قرآن و عترت معرفی و تقدیر شدند.

در بخش ادبی و در رشته فیلمنامه نویسی، سهیلا باقری شریف‌آبادی،از وزارت علوم تحقیقات و فناوری، سعید موذنی از دانشگاه جامع علمی و کاربردی، محمدجواد شاهمیری از دانشگاه فرهنگیان هر سه به عنوان شایسته تقدیر معرفی شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در رشته نمایشنامه نویسی، پدرام محمدپور از دانشگاه فرهنگیان رتبه نخست، آیت اسدی از دانشگاه جامع علمی و کاربردی رتبه دوم و سید مجید میرحسینی از وزارت بهداشت،درمان و آموزش پزشکی رتبه سوم به دست آورد.

مهسا امیری از دانشگاه جامع علمی و کاربردی رتبه نخست را در رشته داستان نویسی کسب کرد. در این رشته اعظم ابهری قزل احمد از وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی دوم و حسین عوض زاده از دانشگاه فرهنگیان و کامران داوودی از وزارت علوم تحقیقات و فناوری سوم شد.

در رشته شعر معصومه مرادی از وزارت علوم تحقیقات و فناوری رتبه نخست، رزا رودینی از وزارت علوم تحقیقات و فناوری رتبه دوم و ابراهیم زمانی از دانشگاه جامع علمی و کاربردی رتبه سوم را کسب کرد.


در بخش فناوری محمد حسن علیایی از دانشگاه صنعتی سجاد مشهد رتبه اول تولید نرم‌افزار و اپلیکشین از آن خود کرد. در این قسمت علی محمد دهقانی از دانشگاه فرهنگیان دوم و مریم ترابی سرشکی از دانشگاه فرهنگیان و رضا منصوری از دانشگاه پیام نور سوم شد.

رتبه نخست کانال شبکه‌های مجازی به جاودان اسماعیل پور عالی‌زمینی از دانشگاه جامع علمی و کاربردی رسید. سیما فرجی از دانشگاه فنی و حرفه ای دوم و علی ریحانیان از دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد سوم شد.

در بخش پژوهشی و در رشته تلخیص کتاب، مسعود رضایی از دانشگاه جامع علمی وکاربردی اول شد و نسرین خواجه علی از دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و رامین هادی زاده از دانشگاه صنعتی اصفهان به ترتیب در جایگاه دوم و سوم قرار گرفتند.

در رشته بررسی و نقد کتاب سید مصطفی آستانه از دانشگاه فرهنگیان رتبه نخست را کسب کرد، مژگان قاسمی از دانشگاه فرهنگیان دوم و فاطمه حاجی علی اکبری از دانشگاه کاشان و احسان کشت ورز کندازی از دانشگاه فرهنگیان سوم شد.

در تالیف کتاب اساتید آزیتا جابری و مرضیه مومنی نسب از دانشگاه علوم پزشکی شیراز حائز عنوان نخست شد.

نسیم بیگی بروجنی و اصغر سپهوند از دانشگاه علوم پزشکی لرستان به عنوان رتبه نخست رشته مقاله نویسی اساتید معرفی شد. در این بخش فرشته بهمنش از دانشگاه علوم پزشکی بابل دوم و مهدی مختار زاده از دانشگاه آزاد اسلامی سوم شد.

در مقاله نویسی دانشجویان نیز احمد الهیاری بوزنجانی از دانشگاه فردوسی مشهد اول، حسین قاید امینی از دانشگاه علوم پزشکی کرمان دوم و حسین رحمانی زاده از دانشگاه آزاد اسلامی سوم شدند.

در بخش معارف قرآنی و سیره معصومین(ع) و رشته آشنایی با احادیث (دانشجویان) نبی الله سالاری از دانشگاه امام صادق (ع) عنوان نخست را کسب کرد. سیدمجید شفاهی از دانشگاه فرهنگیان دوم شد و نازنین زهرا مظلومیان از دانشگاه علوم پزشکی شیراز عنوان سومی را به خود اختصاص داد.
در رشته آشنایی با احادیث (اساتید) محمد رضا شریف ازدانشگاه علوم پزشکی کاشان، محمد صالح شرافت از جهاد دانشگاهی، زینب روستایی از دانشگاه علوم ومعارف قرآنی به ترتیب عناوین اول تا سوم را کسب کردند.

در رشته احکام رتبه نخست به مهناز ملک پور از دانشگاه شهید مدنی تبریز اختصاص یافت. افسانه کبودانی از دانشگاه فرهنگیان دوم و طاهره فخیمی هریس ازدانشگاه علوم پزشکی تبریز سوم شد.

احمد آجی رمکانی از دانشگاه علوم پزشکی بندر عباس رتبه اول رشته حفظ موضوعی، محمد ساسان نیا از دانشگاه علوم پزشکی شیراز و فاطمه حسن زاده محمدی از دانشگاه علوم پزشکی یزد دوم و سوم شدند.

رتبه نخست رشته صحیفه سجادیه را شکوفه ابراهیمی از دانشگاه علوم پزشکی کرمان به دست آورد. در این رشته عالیه بردبار از دانشگاه علوم پزشکی جهرم و حسن مسیبی از دانشگاه فرهنگیان به ترتیب در جایگاه دوم و سوم قرار گرفتند.

در رشته پرسمان قرآنی یونس پورسعدی از دانشگاه امام صادق اول شد و سما تقی زاده از دانشگاه علوم پزشکی همدان و علی کریمیان از دانشگاه فنی و حرفه ای به ترتیب در جایگاه‌های بعدی قرار گرفتند.

در رشته آشنایی با سیره معصومین(ع) محمد حسن علی نیا از دانشگاه جامع علمی وکاربردی اول شد. پریسا گلی از دانشگاه علوم پزشکی ارومیه دوم و فروغ نادری از دانشگاع علوم پزشکی فسا رتبه سوم را به دست آورد.

در رشته آشنایی با ترجمه و تفسیر قرآن کریم (اساتید) جعفر حسن زاده از دانشگاه علوم پزشکی شیراز اول، زهرا یحیایی از دانشگاه جامع علمی و کاربردی دوم و حسن ظاهری فر از جهاد دانشگاهی سوم شد.

در رشته آشنایی با ترجمه و تفسیر قرآن کریم (دانشجویان) سید حسن هاشمی نسب از علوم پزشکی اهواز رتبه نخست را کسب کرد. عبدالله ملاحی از دانشگاه پیام نور دوم شد و فاطمه رباط سنگی از دانشگاه فرهنگیان عنوان سومی را به خود اختصاص داد.

منبع: آنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۸۴۲۹۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شهید عبدالرضا موسوی؛ از رتبه اول کنکور پزشکی تا شهادت برای فتح خرمشهر/ شهیدی که محل دفنش را مشخص کرده بود

به گزارش خبرنگار گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، شهید عبدالرضا موسوی جانشین شهید  محمد جهان آرا در سپاه خرمشهر بود. این دو شهید بزرگوار تا پای جان برای حفظ شهرشان در هنگام تجاوز دشمن جنگیدند و همراه دیگر مدافعان خونین شهر مقاومت کردند.

چهارم آبان ۵۹ که خرمشهر سقوط کرد، همگی هم قسم شدند تا خاک میهن را از دشمن پس بگیرند، اما قسمت نبود هیچ کدام شان آزادی خرمشهر را در سوم خرداد ۱۳۶۱ ببینند. محمد جهان آرا در هفتم مهرماه ۱۳۶۰ در حادثه سقوط هواپیمای فرماندهان در کهریزک تهران به شهادت رسید و موسوی نیز در ۱۷ اردیبهشت سال ۶۱ در جریان عملیات «الی بیت المقدس» و قبل از آزادی خرمشهر شهید شد.

به مناسبت سالگرد شهادت سردار شهید دکتر عبدالرضا موسوی، با فراهه عبدالخانی مادر و خاتون موسوی خواهر شهید گفت و گویی انجام دادیم.

بانو عبدالخانی مادر ۸۶ ساله شهید در بیان خاطراتی از آخرین ماه‌های حیات زمینی فرزندش می‌گوید: شاید دو یا سه ماه به شهادت عبدالرضا باقی مانده بود که هفته‌ای چند بار من را به گلزار شهدای آبادان می‌برد. آن زمان خرمشهر سقوط کرده بود و ما در آبادان حضور داشتیم.

مادر شهید ادامه می‌دهد: یکبار به عبدالرضا گفتم: پسرم! چرا این قدر من را به گلزار شهدا می‌آوری. جا‌های دیگری هم برای رفتن و سرزدن وجود دارد. در پاسخ گفت: "اینجا قطعه‌ای از بهشت است مادر جان! اینجا بهترین بندگان خدا آمریده اند. " دو یا سه ماه بعد خودش هم به شهادت رسید و پیکرش در همان گلزار دفن شد.

وی در بیان خاطره دیگری از فرزندش اظهار داشت: یک روز دیدم که عبدالرضا برمزار شهیدی قرآن می‌خواند. صوت بسیار زیبایی داشت. آن روز مرحوم همسرم (پدر شهید) همراه مان بود. گفتیم: عبدالرضا‌ای کاش بر مزار ما هم اینطور با صدای خوش قرآن بخوانی. گفت: نه من دوست دارم شما بر مزارم قرآن بخوانید. من و پدرش خیلی ناراحت شدیم. گفتیم تو جوانی، اما ما سن و سالی داریم. تو باید بمانی و حالا حالا‌ها زندگی کنی. ما برای تو آرزو‌ها داریم. اما عبدالرضا روی حرف خودش بود و می‌گفت روزی می‌رسد که ما برسر مزار او قرآن بخوانیم.

این مادر شهید می‌افزاید: پسرم در اواخر عمر زمینی اش مرتب به گلزار شهدا می‌رفت. خودش هم بوی شهدا را گرفته بود. یک روز در گلزار شهدای آبادان دیدم عبدالرضا کنار مزار شهید گمنامی ایستاده و در فضای خالی کنار مزار شهید، چوبی را به زمین فرو می‌کند. جلوتر رفتم و دیدم در آن فضای خالی کنار قبر شهید گمنام، مرتب این چوب را فشار می‌دهد. پرسیدم: چرا همچین کاری می‌کنی؟ گفت: اینجا محل دفن من است. زمانی که شهید شدم، من را اینجا دفن می‌کنند.

بانو عبدالخانی ادامه می‌دهد: آن زمان هنوز خرمشهر آزاد نشده بود و به حتم اگر خونین شهر آزاد می‌شد و به شهرمان برمی گشتیم، به حتم او را در خرمشهر دفن می‌کردند. چون شهر ما آنجا بود. اما انگار به دل پسرم برات شده بود که قبل از آزادی خرمشهر به شهادت می‌رسد و پیکرش را در همین گلزار شهدای آبادان دفن می‌کنند. اتفاقا همین طور هم شد و پسرم چند روز قبل از آزادی خرمشهر به شهادت رسید و پیکرش را در جایی دفن کردند که خودش نشان داده بود.

خاتون موسوی خواهر شهید نیز از قول مادرش اظهار می‌دارد: چند ماه قبل از شهادت عبدالرضا، به خاطر علاقه و جایگاه بسیار بالایی که در خانواده داشت، می‌خواست همه را خصوصا مادرمان را آماده شهادتش کند؛ لذا زیاد مادرمان را به گلزار شهدا می‌برد و برسر مزار آنها قرآن می‌خواند و از مقام شهدا برای مادر می‌گفت. همه اینها به خاطر این بود که پدر و مادر را آماده شهادتش کند.

خواهرشهید بیان می‌دارد: مادرم قضیه چوبی را که برادرم در محل دفنش به زمین فرو برده بود را تعریف کرد. روز دفن عبدالرضا، این چوب درست بالای مزارش بود. ما آن چوب را می‌دیدیدم و به کرامت این شهید بزرگوار پی بردیم که چطور مدتی قبل از شهادتش، محل دفن خودش را نشان داده بود. مادر می‌گوید وقتی که من چوب را بالای مزار پسرم دیدم، همانجا فهمیدم خدا نگاه بسیار خاصی به او دارد.

خواهر شهید می‌افزاید: سال ۱۳۵۵ شهید عبدالرضا موسوی در رشته پزشکی در کل ایران نفر اول شد و همچنین نفر اول اعزام به خارج از کشور بود. این شهید بزگوار سرشار از نبوغ، استعداد، هوش، ذکاوت، پشتکار، تقوا، تواضع، مدیریت، مسولیت پذیری و البته خلوص محض بود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مراسم تجلیل از برگزیدگان المپیاد علمی دانشجویی برگزار شد
  • برگزیدگان سیزدهمین جشنواره نشریات دانشجویی اعلام شدند
  • تکمیل ۲ بیمارستان در خراسان جنوبی
  • شهید عبدالرضا موسوی؛ از رتبه اول کنکور پزشکی تا شهادت برای فتح خرمشهر/ شهیدی که محل دفنش را مشخص کرده بود
  • توزیع بیش از ۶۰۰ مورد تجهیزات بیمارستان در خراسان جنوبی
  • رضایت: ساماندهی برنامه‌های آموزشی در جهت اولویت و نیاز کشور است
  • ارتقاء دانشگاه علوم پزشکی مشهد در رتبه بندی جهانی موضوعی
  • تقدیر از ۱۵۰ فعال قرآنی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
  • مرحله استانی مسابقات قرآن عترت و نماز در چرام
  • مرحله نهایی جشنواره قرآنی حیات در مشهد برگزار خواهد شد