Web Analytics Made Easy - Statcounter

اخبار دانشگاهی را از«کانالاخبار دانشگاهیSNN.ir»دنبال کنید

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو،بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان شهیدمطهری(ره) شیراز با صدور بیانیه‌ای در راستای تحقق دولت اسلامی و به نشانه سپاسگزاری دولت از ۵۶ درصد رای دهنده به رئیس جمهور منتخب، نکاتی خیرخواهانه به دولت مطرح کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

متن کامل این بیانیه به شرح زیر است:


بسم الله الرحمن الرحیم

به رئیس جمهور محترم و همه‌کسانی که در دولت آینده شرکت خواهند داشت سفارش و تأکید می کنم که کار و تلاش پرانگیزه و اندیشیده و جوانانه را برای برطرف کردن مشکلات کشور در پیش گیرند و لحظه‌ ایاز این خط مستقیم غفلت نکنند. رعایت قشرهای_ضعیف، توجه به روستاها و مناطق فقیر، در نظر گرفتن اولویت ها، برخورد با فساد و با آسیب های اجتماعی، باید در صدر برنامه‌ها قرار گیرد.


عزت ملّی و رعایت حکمت در ارتباطات جهانی و اهتمام به اقتدار بین‌المللی نیز از جمله‌ی اولویت هایمدیریت انقلابی و اسلامی است.

پیام رهبر معظم انقلاب اسلامی

پس از انتخابات ریاست جمهوریو شوراها

جناب آقای دکتر حسن روحانی رییس جمهور منتخب دولت دوازدهم

ضمن عرض سلام و تبریک خدمت شما نامزد محترم ریاست جمهوری دولت دوازدهم که حال با کسب آراء اعتماد ۵۶ درصد مردم به عنوان رییس جمهور دولت دوازدهم برگزیده شده اید.


حال که به پشتوانه خون مطهر شهدای انقلاب اسلامی، باوجود تلاش های دول غربی مبنی بر به حاشیه راندن حضور مردم در انتخابات، مردم نجیب کشورمان با حضوری تاریخی تجدید میثاقی مجدد با نظام و رهبری کردند و مشت محکمی بر دهان ایادی کفر زدند، به شکرانه این اعتقاد و اعتماد مردمی به نظام مقدس اسلامی،جنبش جوان انقلابی، لازم می دانددر راستای تحقق دولت اسلامی و به نشانه سپاسگزاری دولت از ۵۶ درصد رای دهنده به رییس جمهور منتخب و در راستای جلب اعتماد ۳۷ درصد مردم رای دهنده به سایر نامزدها که منتقدین به وضع موجود هستند نکاتی خیر خواهانه را متذکر شود کهقطعاً توجه اعتقادی دولت دوازدهم به این نکات میتواند زمینه بهروزی مردم عزیز ایران اسلامی را فراهم کرده و آنان را شيرين کام کند.


۱_ یکی از بزرگترین مشکلات که در دولت یازدهم گریبان گیر مردم شریف ایران اسلامی بود، معضل بیکاری مفرط، تعطيلی کارخانه ها و شرکت های تولیدی بود که علاوه بر کوچک شدن سفره اقتصادی مردم، سرخوردگی ناشی از بیکاری موجی از نا امیدی را در جامعه پدید آورد،از شما خواستاریم با حمایت عملیاتی از تولید داخلی و ایجاد زمینه های اشتغال مولد گامی بلند در مسیر توازن اقتصادی جامعه بردارید.


۲_ از مهمترین مشکلاتی که در سه سال مختوم به سال ۹۶ مردم را رنج داده است پدیده هایی نوظهور با نام هايي چون نجومی خواران، رانت خواران، فراریان مالیاتی،مفسدان عظیم اقتصادی و غیرهاست که متاسفانه در چشم برخی به جای منفور شدن، نور چشمی شده اند و ذخیره نظام لقب گرفته اند، لذا از شما رئیسجمهور منتخب خواستاریم ضمن شناسایی زمینه های پدید آوردنده این خطرات نوظهور، با برخورد قاطعانه و انقلابی، دیواری حائل بین بیت المال مسلمین و این حرامخواران از خدا بی خبر بکشید.


۳_ تعلیم و تربیت به عنوان عناصر پیش برنده جوامع همواره مورد توجه نظام های حکومتی مختلف بوده است. در کشور عزیزمان ایران متناسب با ارزش های اصیل ایرانی_اسلامی اسنادی جهت بارورتر شدن نظام آموزش و پرورش از سوی کارشناسان خِبره کشور از جمله سند تحول بنیادین آموزش و پرورش و.... به تصویب رسید که متاسفانه نه تنها در دولت یازدهم پیشرفت آنچنانی در عملیاتی شدن آن دیده نشد بلکه با امضاء سندی موهن چون ۲۰۳۰ به اندیشمندان تدوین کننده سند تحول بنیادین آموزش و پرورش که جوشنده نظام اسلامی_ایرانی بود توهین شد و گامی در راستای اسلام زدایی از سیستم آموزش و پرورش برداشته شد، از شما رئیسجمهور محترم در خواست داریم طبق قانون اساسی جمهوری اسلامی و تاکیدات پیاپی مقام معظم رهبری و صاحب‌نظران تربیت اسلامیبر اجرای اسناد ملی همت گماردهو با عدول از تعلیم و تربیت غربی، دستگاه های اجرایی آموزشی را مکلف به حرکت در مسیر مطهر اسلام انقلابی کنید.

۴_ یکی از مهمترین نکات قابل توجه که دولت دوازدهم باید به آن عنایت ویژه داشته باشد، اهتمام ویژه به حفظ و دفاع از عزت ملی است. متاسفانه در سه سال گذشته شاهد اتفاقاتی تلخ و دلخراش بودیم که دردی ناتمام را بر دل مردم عزیز ایران اسلامی نشانه رفت.


حادثه تلخ فرودگاه جده و هتک حرمت به دونوجوان عزیز ایرانی،حادثه غمبار سقوط جرثقیل و کشته شدن شائبه انگیز هموطنانمان در این حادثه، واقعه دردناک مِنیٰ و کشته شدن چند صد نفر از حجاج بیت الله الحرام به دلیل بی کفایتی حکام نا لایق سعودی، هتک حرمت آزار دهنده به بانوان ایرانی در گرجستان و... تصاویر دردناکی را در ذهن مردم عزیزمان نشانده که جایگاه عزت ملی مردم سرافرازمان را مخدوش کرده، از شما رئیسجمهور محترم خواستاریم ضمن ایجاد زمینه ارتباط عزتمندانه با همسایگان، نسبت به حفظ احترام و عزت ملی، مردم ولایتمدار کشورمان در مناسبات بین‌المللی اهتمام ورزیده و به عنوان نماینده حقیقی اسلام، با هتاکان توهین کننده به مردان و زنان مسلمان به احسن وجه، شجاعانه و به دور از روحیه منفعلانه سازش کارانه برخورد کنید.


مدد از رهنمودهای پدرانه و داهیانه مقام معظم رهبری و به کار بستن توصیه های حضرت در عملیاتی شدن سیاست های اقتصاد مقاومتی همت گمارده تا ان شاء الله گامی بلند و موثرحل واقعی مشکلات مردم به دور از فضای شعاری برداشته شود.

والسلام علی من اتبع الهدی
بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان شهیدمطهری.ره.شیراز

منبع: خبرگزاری دانشجو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۴۰۵۵۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جوهره و جنس اولیه «مشارکت» در نظام مردم‌سالاری دینی

مشارکت، فرایند نشان دهندۀ حضور مردم در صحنۀ تعیین سرنوشت عمومی و یکی از ضروری‌ترین و اساسی‌ترین بنیان‌های اجتماع و جامعه است. با مشارکت می‌شود جامعه را سر و سامان داد و بدون مشارکت جامعه بر اساس و قوام خودش قرار نمی‌گیرد.

مادۀ مشارکت ناشی از «احساس نیاز» هست. انسان‌های اولیه که جامعه را تشیل دادند احساس نیاز کردند. نیازهای آنها در زندگی انفرادی تأمین نمی‌شد و مجبور شدند تن به جامعه دادند؛ برای اینکه لذت‌ها، سودها، منافع، تکامل و سعادت آنها در جامعه تأمین می‌شد و با تعاون، همیاری و همکاری دیگران می‌توانستند نیازها و ضرورت‌های خود را تأمین کنند.

بنابراین اگر بخواهیم بحث «مشارکت» را به صورت یک فرایند ترسیم کنیم؛ مرحلۀ اول آن احساس نیاز اولیه بود که انسان‌ها به سمت جامعه بیایند. مرحله بعدی انسان‌ها نیاز به «آگاهی» دارند که چطور در جامعه نیاز آنها رفع می‌شود. چطور در جامعه با دیگران تعامل کنند تا به کمال برسند و امنیت برای آنها ایجاد و مشکلات آنها رفع شود.

وقتی انسان‌ها احساس نیاز کردند، آگاهی هم پیدا کردند و با جامعه هم وارد مشاوره و تعامل شدند، این فرایند انسان را تبدیل به شهروند می‌کند. در علوم اجتماعی می‌گویند شهروند کسی است که منزلت اجتماعی‌، جایگاه و حق و حقوقی دارد. سرویس به جامعه می‌دهد و سرویس از جامعه می‌گیرد. شهروندی در واقع مقدمه اساسی ورود به «مشارکت» هست.

بنابراین مجموعه‌ای از احساس نیاز، اراده به تأمین نیاز، حضور در جامعه، مشاوره و در واقع تأمین منافع، لذات و .... اینها همه مواد مشارکت هستند. اینها همه امور عقلی هستند. یعنی اصلاً دین هم به ما نگوید، همه انسان‌ها این را حس می‌کنند حتی اینها قبل از انبیاء هم در جامعه وجود داشته است.

خداوند طبق آیه213 سوره بقره، می‌فرماید: «کانَ النَّاسُ أُمَّةً واحِدَةً»مردم، امت واحد بودند و اختلافی نداشتند. بعد آخرهای آیه می‌گوید:«فَاخْتَلَفُوا».علامه طباطبایی(ره) «فاختلفوا» را به اول آیه می‌چسباند، می‌گوید: «کانَ النَّاسُ أُمَّةً واحِدَةً فَاخْتَلَفُوا» یعنی بعد اختلاف کردند. عمده دلیل اختلاف انسان‌ها این سه چیز است؛ ثروت، قومیت، سیاست یا قدرت.

قرآن می‌فرماید وقتی اختلاف شد ما انبیاء را مأمور کردیم که رفع اختلاف کنند. به انسان‌ها یاد بدهند که چگونه از مواهب طبیعی، از لذت‌ها و منافع و سودمندی‌ها استفاده کنند تا به کمال برسند.«فَبَعَثَ اللَّهُ النَّبِیِّینَ مُبَشِّرینَ وَ مُنْذِرین» بهشت و جهنم و خوبی و بدی و ارزش‌ها را به آنها یاد بدهند و اینکه سر ثروت باهم مشکل پیدا نکنند. بنابراین مشارکت به لحاظ دینی هم یک امر ضروری است، همانطوری که به لحاظ عقلی ضروری است. در واقع عقل و دین مبنای فکری ما هستند تا به مقوله مشارکت توجه کنیم.

من برای اینکه مبنای دینی بحث تقویت شود، به چند آیه معروف از قران اشاره می‌کنم:«قُلْ إِنَّما أَعِظُکُمْ بِواحِدَة أَنْ تَقُومُوا لِلَّهِ مَثْنی‏ وَ فُرادی» مردم برای خدا قیام کنید به صورت جمعی یا اگر نشد فردی. اما اول جمعی را می‌گوید؛ جمعی یعنی مشارکت.

آیه دیگری که به مشارکت تأکید می‌کند می‌فرماید که «وَ لْتَکُنْ مِنْکُمْ أُمَّةٌ یَدْعُونَ إِلَی الْخَیْرِ وَ یَأْمُرُونَ بِالْمَعْرُوفِ» امت در اینجا یعنی اجتماع هماهنگ، همسو، همفکر و یک جمع. به صورت جمع وارد مشارکت و اصلاح اجتماعی شوید. دعوت به خیر کنید، امر به معروف و نهی از منکر کنید.

خداوند در آیه دیگر می‌فرماید«إِنَّ اللَّهَ لا یُغَیِّرُما بِقَوْمٍ»، هیچ قومی و جمعیتی جامعه‌ای را تغییر نمی‌دهد مگر این که خواست و اراده آنها باشد. نمی‌گوید بعضی از افراد بخواهند یا حکومت یا رهبران آنها بخواهند. «حَتَّی یُغَیِّرُواما بِأَنْفُسِهِم‏» یعنی همه آنها اراده تغییر داشته باشند، همه آنها در تغییر مشارکت کنند.

این که رهبری می‌فرماید که امسال سال تولید ملی و مشارکت مردم هست، چه کسی باید این مشارکت را در مردم ایجاد کند؟ اگر مردم در صحنه نیایند یا منفعل و بی‌تفاوت شوند آیا دولت باید زمینه را فراهم کند یا رهبران و نخبگان جامعه باید این کار را بکنند؟

در میان بنی‌اسرائیل، وقتی حضرت موسی(ع) مبعوث شد که 70سال از چالش آنها با فرعون گذشته بود، حضرت مبارزه می‌کند ومی‌جنگد و برای قوم خود تبلیغ می‌کند؛ تبلیغ حضرت موسی برای چیست؟ برای این که زمینه مشارکت فراهم شود.

خداوند یکی از بهترین بندگان خود یعنی حضرت موسی را فرستاده تا کمک‌شان کند. به وسیله حضرت موسی رود نیل شکافته شد و آنها عبور کردند و حکومت تشکیل دادند؛ یعنی مردم در کار مشارکت کردند. در این داستان یک جاهایی از مردم تعریف و جاهایی انتقاد می‌کند. انتقاد می‌کند که چرا در تعیین سرنوشت مشارکت نمی‌کنید؟ چرا موسی را تنها گذاشتید؟

یک وقتی هست ما قبل از دولت هستیم. یعنی اجتماع تشکیل شده است، جامعه وجود دارد اما دولت نداریم یا دولت مطلوب و دولت اسلامی نداریم؛ مثل زمان شاه. این جا چه کسی باید مردم را مشارکت بدهد؟ چه کسی باید آن جنس اولیه مشارکت را فراهم کند؟ این جا هست که نقش رهبران، نقش بزرگان و عالمان برجسته می‌شود.

لذا در شرایطی که جامعه اهل مشارکت نیست خداوند می‌فرماید که یکی از راه‌های اصلی آن این هست که ما نخبگان، بزرگان، انبیاء و اولیاء خود را فرستادیم تا زمینۀ مشارکت را ایجاد کنند و انبیاء هم همین کار را کردند. در دوره عصر غیبت هم مخصوصاً در زمان شاه چه کسی باید این کار را می‌کرد؟ در این دوره هم امام راحل در ادامه انبیاء و اولیاء وارد آگاهی‌بخشی و زمینه‌سازی برای حضور مردم شد. امام راحل نظرش بود که مردم باید پای کار بیایند و مشارکت کنند. مردم باید بیایند حکومت را تغییر بدهند، مردم باید سرنوشت خود را تعیین کنند.

زمینه‌سازی برای مشارکت یکوقت قبل از تشکیل دولت است، مثل قبل از انقلاب و یکوقت برای بعد از تشکیل دولت است مثل الان . وقتی دولت اسلامی داریم چه کسی باید زمینه مشارکت را فراهم نماید ؟ آیا منظور رهبری این بود که دولت این کار را بکند؟ رهبران جامعه بیایند این کار را بکنند؟ مثل ما قبل اجتماع و ما قبل دولت، یا اینکه خود مردم قیام به این کار کنند؟

برای مشارکت جامعه اولین وظیفه بعد از تشکیل دولت و حکومت اسلامی وظیفه دولت اسلامی هست که با کمک نخبگان و فعالان جامعه، بستر مشارکت را فراهم کند. یعنی اولین کاری که الان می‌شود برای فعال‌سازی جامعه انجام داد، دولت شروع کند شرایط را فراهم کند. یعنی موفقیت‌ و کارآمدی خود را بالا ببرد، اقتصاد، سیاست، فرهنگ و.... را درست کند.

الان موشک‌های ایران اسلامی در گوشه و کنار به سمت نقطه اسرائیل در حرکت هستند. این روزها خبری را دیدم که چینی‌ها سفارش پهباد و روس‌ها سفارش موشک بالستیک از ایران داشته‌اند؛ این یعنی مشارکت فعال. ما جزء فروشندگان تسلیحات در دنیا مطرح هستیم و اینها نشان می‌دهد که اگر ما زمینه‌های مشارکت، حضور و فعالیت را آماده کنیم می‌توانیم نقش‌آفرین و تأثیرگذار باشیم. دراقتصاد، در اخلاق وحوزه‌های دیگر هم باید به همین شکل باشیم.

خداوند می‌فرماید«وَ لْتَکُنْ مِنْکُمْ أُمَّةٌ یَدْعُونَ إِلَی الْخَیْرِ» آن امت، نخبگان جامعه هستند. دولت این نخبگان را به میدان بیاورد و با کمک آنها آگاهی‌بخشی و آماده‌سازی کند و جامعه را به سمتی ببرد که «تَعاوَنُوا عَلَی الْبِرِّ وَ التَّقْوی‏» مسئولیت اجتماعی برای جامعه ایجاد کند. اینها به شرایط و زمینه‌سازی نیاز دارد که همه عواملی که تأثیرگذارهستند باید این کار را بکنند.

برای ایجاد مشارکت در جامعه باید انسجام اجتماعی، وحدت و عقلانیت ملی شکل بگیرد. استدلال‌ها برای جامعه و مردم معقول و منطقی باشد و رفتارها، کردارها و گفتارها باید توجیه شوند. جامعه باید به لحاظ سیاسی، اقتصادی، فرهنگی، اخلاقی، معنوی واخلاقی احساس آرامش کند. اگر احساس آرامش بوجود آمد؛ جوهره و جنس اولیه مشارکت در نظام مردم‌سالاری دینی فراهم می‌شود.

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1903733

دیگر خبرها

  • فعالیت‌های قرآنی دانشجویی به ۱۰ برابر هم برسد کافی نیست
  • برنامه تشکیل ۲۰ کارگروه تخصصی در حوزه انتخابیه داریم/ضعف مجلس یازدهم در تراز بین المللی
  • دانشگاه آزاد مصداق «جهش علمی با مشارکت مردم»
  • جوهره و جنس اولیه «مشارکت» در نظام مردم‌سالاری دینی
  • روزنامه اطلاعات: ملت در چه فکریه؟ دولت در چه کاریه؟
  • حضور تشکل‌ها با عقاید مختلف در دانشگاه نشان از دموکراسی دارد
  • ۲ انتصاب جدید در دانشگاه آزاد آذربایجان غربی
  • بسیج سازندگی، رکنی اساسی در تحقق آرمان‌های نظام در مناطق محروم
  • تحصن دانشجویی در دانشگاه تورنتوی کانادا در حمایت از فلسطین
  • اساتید دانشگاه سرآمدان فرهنگی جامعه هستند